ADR veiligheidsadviseur transportbedrijf.

 ADR wegvervoerAls transportbedrijf maakt u onderdeel uit van de ADR keten wanneer u gevaarlijke stoffen vervoert, verzend gereed maakt, lost, laadt of laat versturen. Wanneer uw bedrijf één van deze functies bekleedt dan dient u een ADR veiligheidsadviseur aan te stellen. Als veiligheidsadviseur treden wij op voor heel veel transportbedrijven die er op vertrouwen dat we de functie naar behoren uitvoeren. 

Jaarlijks komen we bij u langs en nemen samen met u alle verplichtingen van de ADR door. Daarbij nemen we steekproeven in alle relevante aspecten zoals ADR certificaten, vervoersdocumenten, de verzekeringen, procedures, controledocumenten etc. Eventueel, indien relevant, kijken we ook naar crossdock en indien gewenst ook even naar de opslag van de gevaarlijke stoffen.

Aan de hand van de audit wordt door ons het wettelijk voorgeschreven jaarverslag opgemaakt. Hierin zullen de constateringen van de audit opgenomen zijn en de nodige adviezen. Ook de wijzigingen in de regelgeving rondom het vervoer van gevaarlijke stoffen worden door ons aan u gecommuniceerd. Alleen op uw verzoek voeren wij extra diensten uit. In de meeste gevallen leven de transportbedrijven de ADR verplichtingen prima na.

 

  Ja, wij zijn een transportbedrijf en zoeken een ADR veiligheidsadviseur. Neem contact met ons op.

  Bedrijfsnaam

  Uw naam (verplicht)

  Uw functie

  Uw email (verplicht)

  Straatnaam

  Postcode+plaats

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

  Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather