ADR veiligheidsadviseur transportbedrijf.

Wanneer u gevaarlijke stoffen vervoert, verzend gereed maakt, laadt, lost of laat vervoeren maakt u onderdeel uit van de ADR keten. Wanneer uw bedrijf één van deze functies bekleedt dan dient u een ADR veiligheidsadviseur aan te stellen. Als externe veiligheidsadviseur treden wij op voor heel veel transportbedrijven, die er op vertrouwen dat we de functie naar behoren uitvoeren. Al meer dan 20 jaar zijn we de specialist die de logistiek met raad bij staat er voor zorgt dat aan wet- en regelgeving wordt voldaan.

Wanneer u als transportbedrijf met ons een overeenkomst aan gaat, komen we tenminste jaarlijks bij u langs en nemen samen met u alle verplichtingen van het ADR door. Daarbij nemen we steekproeven in alle relevante aspecten zoals de ADR certificaten, vervoersdocumenten, de verzekeringen, procedures en instructies etc. Eventueel, indien relevant, kijken we ook naar crossdock en indien gewenst ook even naar de opslag van de gevaarlijke stoffen.

Aan de hand van de audit wordt door ons het wettelijk voorgeschreven jaarverslag opgemaakt. Hierin zullen de constateringen van de audit opgenomen zijn en de nodige adviezen. Ook de wijzigingen in de regelgeving rondom het vervoer van gevaarlijke stoffen worden door ons aan u gecommuniceerd. Alleen op uw verzoek voeren wij extra diensten uit. Ook voor vragen bent u bij ons aan het juiste adres en staan we tot uw beschikking. Via onderstaand formulier nemen we contact met u op en ontvangt u meer informatie.

 

  Ja, wij zijn een transportbedrijf en zoeken een ADR veiligheidsadviseur. Neem contact met ons op.

  Bedrijfsnaam

  Uw naam (verplicht)

  Uw functie

  Uw email (verplicht)

  Straatnaam

  Postcode+plaats

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

  Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather