ADR veiligheidsadviseur eigen rijder

Eigen rijderOok wanneer u als eigen rijder in opdracht van anderen gevaarlijke goederen over de weg vervoert, dient u zelf over een ADR veiligheidsadviseur te beschikken. De diensten als veiligheidsadviseur kunnen wij u aanbieden voor het voordelige tarief van € 149,-* per jaar (inclusief digitaal jaarverslag). Met het eigen rijders pakket worden de taken van de adviseur nageleefd en voldoet u tevens aan wet- en regelgeving. Natuurlijk wel als u zich zelf ook aan de regels houdt.

Onze aanpak? Jaarlijks ontvangt u van ons een audit inventarisatieformulier. Deze vult u volledig in en samen met de gevraagde bijlagen stuurt u alles naar ons retour. Wij gaan dit vervolgens zo volledig mogelijk beoordelen. Zo kijken we naar alle relevante zaken van de ADR; zoals het ADR certificaat, uw verzekering etc. Vervolgens maken we het ADR jaarverslag op, met daarin alle adviezen. Tevens informeren wij u over alle wijzigingen in de ADR, indien in dat jaar de regels van het wegvervoer gewijzigd zijn. Met deze dienstverlening voldoet aan de eisen.

Dus bent u als eigen rijder op zoek naar een ADR veiligheidsadviseur, dan zijn wij u graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een overeenkomst met bovenstaande uitgangspunten.

*(exclusief  BTW)

  Ja, ik ben een eigen rijder en ben op zoek naar een ADR veiligheidsadviseur voor € 149,-* per jaar.

  Bedrijfsnaam

  Uw naam (verplicht)

  Uw functie

  Uw email (verplicht)

  Straatnaam

  Postcode+plaats

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

   

  Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather