ADR veiligheidsadviseur eigen rijder

ADR VeiligheidsadviseurOok wanneer je als eigen rijder in opdracht van anderen gevaarlijke goederen over de weg vervoert, dien je zelf over een ADR veiligheidsadviseur eigen rijder te beschikken. De diensten als veiligheidsadviseur kunnen wij je aanbieden voor het voordelige tarief van € 295,-* per jaar (inclusief digitaal jaarverslag). Met het eigen rijders pakket worden de taken van de adviseur nageleefd en voldoe je tevens aan wet- en regelgeving. Natuurlijk wel als je je zelf ook aan de regels houdt.

Onze aanpak? Jaarlijks ontvang je van ons een audit inventarisatieformulier. Deze vul je volledig in en samen met de gevraagde bijlagen stuur je alles naar ons retour. Wij gaan dit vervolgens zo volledig mogelijk beoordelen. Zo kijken we naar alle relevante zaken van de ADR; zoals het ADR certificaat, jouw verzekering etc. Vervolgens maken we het ADR jaarverslag op, met daarin alle adviezen. Tevens informeren wij je over alle wijzigingen in de ADR, indien de regels van het wegvervoer gewijzigd zijn. Hierdoor blijf je ook in de toekomst goed op de hoogte van de ontwikkelingen.

Direct bij aanvang van de overeenkomst wordt een inventarisatieverslag opgesteld, welke ook als ADR jaarverslag kan dienen indien er in het afgelopen jaar al ADR gereden is. Dus ben je als eigen rijder op zoek naar een ADR veiligheidsadviseur, dan zijn wij je graag van dienst. Voor de eigen rijder hebben we een eigen website gemaakt waar je je direct aanmeldt en betaalt. Vanaf dat moment vangt de dienstverlening aan. Surf nu naar ADR Safety advisors.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather