ADR veiligheidsadviseur bedrijven.

DSCN2115Als ADR veiligheidsadviseur gevaarlijke stoffen kunnen wij u met raad en daad bijstaan en voor u de wettelijk voorgeschreven taken invullen. Jaarlijks brengen wij u een bezoek en voeren een audit uit. In deze audit nemen we de wettelijk voorgeschreven verplichtingen met u door aan de hand van het takenpakket van de veiligheidsadviseur. Zo controleren wij de opleidingen, nemen de vrachtdocumenten door, de verzekeringspolis, procedures enz.

Onze taken als veiligheidsadviseur zijn in het bijzonder: het nagaan of de voorschriften betreffende het vervoer van gevaarlijke goederen worden nageleefd, de onderneming van advies dienen bij werkzaamheden die het vervoer van gevaarlijke goederen betreffen, een voor de bedrijfsleiding of in voorkomend geval voor een plaatselijke overheid bestemd jaarverslag opstellen over de activiteiten van de onderneming met betrekking tot het vervoer van gevaarlijke goederen. Deze jaarverslagen dienen vijf jaar bewaard te worden en desgewenst ter beschikking gesteld worden van de nationale autoriteiten.

Aan de hand van de audit wordt door ons het wettelijk voorgeschreven ADR jaarverslag opgemaakt. Ook de wijzigingen in de regelgeving worden door ons in dit verslag aan u gecommuniceerd. Indien u dit wenst kunnen wij u tevens bijstaan bij het opmaken van ongevallen en /of incidentenrapporten en het bedrijf vertegenwoordigen bij inspecties. Neem contact op en informeer naar onze dienstverlening als ADR veiligheidsadviseur.

 

Ja, wij zijn een bedrijf en zoeken een ADR veiligheidsadviseur.

Bedrijfsnaam

Uw naam (verplicht)

Uw functie

Uw email (verplicht)

Straatnaam

Postcode+plaats

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather